Diner

Voor vele bruidsparen is het diner een belangrijk onderdeel van de huwelijksdag. Het is tevens een moment van rust en écht even tijd hebben voor jullie dierbare gasten.

Om ieder naar wens en smaak een diner te verzorgen, biedt Buiten Bruiloft verschillende mogelijkheden.

 

Family style

Gezellig samen met de gasten aan een prachtig gedekte tafel genieten van (h)eerlijke gerechten en smaakvolle wijn.

De gerechten worden in mooie schalen op tafel gepresenteerd. Jullie delen en genieten dus samen van een tafel vol lekkers. Het vlees, de vis en de vegetarische bereidingen  zullen rechtstreeks aan jullie uitgeserveerd worden.

Jullie gaan bij de cateraar op bezoek en stellen zelf de gerechten samen.

 

Op het bord geserveerd

3, 4 of 5 gangen het kan de kok niet gek genoeg!

Geniet van een gangen diner met bijpassende wijnen en laat jullie verwennen door tongstrelende gerechten, rechtstreeks bereid uit de buiten keuken.

Jullie gaan bij de cateraar op bezoek om de gangen samen te stellen en de wijnen uit te zoeken. Natuurlijk kan er geproefd worden….

 

BBQ

De kok bereidt het ambachtelijk bereide vlees en de vis voor jullie op de BBQ. Daarnaast een tafel met lekkere salades, brood, sausjes en smeersels.

Ook aan de vegetarische gast wordt gedacht.

 

Lunch en High tea

Aan tafel

Broodjes, smaakvolle salades, vers geperste sappen zijn onderdeel van de lunch aan tafel. Samen met de gasten even een momentje van rust en genieten van vers gemaakte lekkernijen.

Bij de high tea zullen verschillende plateaus met zoetigheden, gevolgd door hartige hapjes geserveerd worden. Hierbij worden verse sappen, koffie en natuurlijk verschillende soorten thee geschonken.

De tafels worden gedekt met gepast servies en gedecoreerd met verse bloemen in vaasjes

Op een kleedje

Goed gevulde picknickmanden met bijvoorbeeld, hartige taart, salades, verse broodjes, verse sappen en lekkere koffie en thee, mooie kleedjes en kussens in het gras. Geniet op een informele manier van elkaar, de gasten en het wonderschone groen om jullie heen…

Scroll naar boven