Ceremonie

Een zeer persoonlijke, spontane, liefdevolle, gedetailleerde ceremonie met een vleugje humor en barstensvol romantiek.  Een ceremonie waar ruimte is voor een lach en een traan, waarbij desgewenst andere sprekers, gasten en kinderen een rol kunnen krijgen.

Tijdens jullie Buiten Bruiloft zal de ceremonie voltrokken worden door een zelfstandig trouwambtenaar.

Deze dames of heren zijn niet gebonden aan de gemeentelijke beschikbaarheid en tijden en geven jullie een prachtig op maat geschreven ceremonie op een door jullie gekozen plek en tijd.

Buiten-Bruiloft brengt jullie in contact met een BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) die goed bij jullie past.

In een persoonlijk gesprek maken jullie nader kennis en ontvangen zij alle informatie die nodig is om jullie persoonlijke ceremonie te schrijven. Zij maken hét moment op jullie dag echt heel bijzonder.

Scroll naar boven