blog

Welkom op de blog van Buiten Bruiloft

Lees deze gezellige Blogs vol nuttige tips en informatie over jou Buiten Bruiloft!

Tenten

Als escape voor de wat koelere avonden en als Plan B bij regen kan je ervoor kiezen een tent neer te zetten bij  je Buiten Bruiloft. Er zijn verschillende soorten en maten. Bedenk van tevoren goed welke uitstraling je wilt en wel budget je er voor (over) hebt…….lees verder

5 stappenplan

Op de leuke trouwwebsite ‘Wedspiration’ geef ik in een 5 stappenplan wat tips en tricks weg over de organisatie van een Buiten Bruiloft. Check hier met welke zaken je rekening moet houden om je Buiten Bruiloft te laten slagen!

Het weer!

Gaat het regenen? Schijnt de zon? Waait het hard? ‘Het weer’ is gespreksonderwerp nummer 1 in Nederland. Ook als  het over dé bruiloft gaat is dit onderwerp niet weg te denken uit de voorbereidingen.

Ik krijg dan ook regelmatig de vraag of een Buiten Bruiloft nou wel zo’n goed idee is in Nederland en wat er gebeurt als het stormt? ……lees verder

TerraBlossom_PostLayout1buitenbruiloft

blaadje plane offwhite twee

Loading...

De afgelopen jaren heb ik als weddingplanner veel trouwerijen in de buitenlucht meegemaakt. Pure bruiloften met een groot gevoel van vrijheid. Zo mooi om te zien. Daaraan bijdragen geeft een warm gevoel.

— Sabina Kaaij de Lange —