locaties

In principe kan op alle gewenste locaties een Buiten Bruiloft neergezet worden. Echter zijn er een aantal gebieden waar restricties gelden voor bijvoorbeeld geluid. Willen trouwen in je eigen tuin of op een ander particulier stuk grond, dan is dat waarschijnlijk niet zo’n probleem. Een vriendelijk briefje bij de buren in de bus volstaat vaak al. Indien er vergunningen nodig zijn, dan kan Buiten Bruiloft daarbij helpen.

Hebben jullie een gave tuin, weiland, stuk bos of andere toffe buiten plek op het oog? Let me know! Samen bekijken we de mogelijkheden om daar jullie droom bruiloft op te bouwen.

Hieronder alvast wat suggesties. Stuk voor stuk juweeltjes van plekken et plenty aan mogelijkheden om van jullie Buiten Bruiloft een droom bruiloft te maken.

Noord-Holland

Amsterdamse Bos

In het enorme Amsterdamse bos zijn heel veel mooie plekjes om een Buiten Bruiloft te vieren. Een kleine intieme ceremonie verstopt in het groen of een heerlijk zittend diner of swingende BBQ. Er mag muziek met versterking gemaakt worden tot een uur of 20.00.

Amsterdamse Bos

blaadje plane offwhite twee

Weesperkoe Weesp

Uitkijkend over de weilanden ligt B&B de Weesperkoe. Na een heerlijke Buiten Bruiloft in het land achter de boerderij kunnen jullie blijven overnachten in een van de 6 tweepersoonskamers. De Weesperkoe ligt aan de Vecht. Het is daarom mogelijk met de boot aan te meren en als bruidspaar een spetterende entree te maken.weesperkoe

Deze locatie organiseert ook tal van leuke activiteiten en is daarom ook heel geschikt voor een bruiloft weekend.

blaadje plane offwhite twee

Buiten Bruiloft Styled Shoot-6

fotocredits: Soft Rebel

blaadje plane offwhite twee

Blooming Het Hof Bergen

Trouwen onder de eeuwenoude bomen of naast de heerlijk geurende moestuin. Vervolgens dineren met (h)eerlijke gerechten met groenten uit eigen tuin.Het Hof is niet geschikt voor een feest met versterkte muziek.

blaadje plane offwhite twee

Blooming Hotel Bergen

Verscholen in het Bergense bos ligt een prachtige duinpan waar de ceremonie en een diner kan plaatsvinden. Voor een spetterend feest verplaatsen jullie naar binnen naar 1 van de prachtige zalen die het hotel beschikbaar heeft. Na een voldane dag heerlijk slapen in de bruidssuite en genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt de volgende morgen

Trouwen Blooming, duinpan, buiten bruiloft, buiten trouwen

foto: FAE fotografie

blaadje plane offwhite twee

Zuid Holland

Landgoed de Olmenhorst Lisserbroek

olmenhorst3

fotocredits: Oh Beautiful World

Verschillende plekken tussen de fruitboomgaarden om een heel intieme of juist grootse bruiloft neer te zetten.

Olmenhorst1

Fotocredits: Oh Beautiful World

blaadje plane offwhite twee

Landgoed rond kasteel Keukenhof

Verscholen achter het kasteel ligt het private bos van het landgoed. Hier is alles aanwezig om een volledige trouwdag in de buitenlucht door te brengen.

Meer in voor een backyard wedding? Het landgoed biedt een prachtige grote privetuin.

landgoed kasteel keukenhof