Over

TerraBlossom_AboutPagePhoto_2Buitenbruiloft

Bruidsparen trouwen buiten, omdat ze, door dichtbij de natuur te staan intimiteit en vrijheid met elkaar en hun gasten ervaren. Er is letterlijk alleen het suizen van de wind en het geluid van de vrolijkheid en liefde. Het gevoel dat alles kan en mag en geen ruis van omgevingsgeluiden zorgt ervoor dat de bruidsparen nauwelijks stress ervaren. Ook niet als het regent! Zo mooi om te zien. Daaraan bijdragen geeft een warm gevoel.

De afgelopen jaren heb ik als weddingplanner veel trouwerijen in de buitenlucht meegemaakt. Pure bruiloften met een groot gevoel van vrijheid.

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen en mooie ideeën. Maar ook plannen die niet altijd volledig realiseerbaar waren door bijvoorbeeld restricties van locaties. Vanuit de gedachte dat alles mogelijk is ben ik daarom gestart met Buiten Bruiloft.

Ik wil alle mooie trouwplannen en ideeën werkelijkheid laten worden.

Een Buiten Bruiloft vraagt een andere aanpak dan een ‘standaard’ bruiloft op een vaste locatie. Door mijn opgedane kennis en werkervaring bij een tentlocatie in het bos, weet ik alle ins en outs van de organisatie van een Buiten Bruiloft. Ik kan goed coördineren, organiseren en delegeren. Daarnaast ben ik origineel, flexibel en oplossingsgericht. Eigenschappen die goed passen bij het realiseren van jullie op maat gemaakte Buiten Bruiloft.

Ik zorg voor de mooiste tenten, lekkerste hapjes en een super persoonlijke trouwceremonie.

Samen creëren we jullie droomdag!

Willen jullie meer over mij weten
of graag informatie over mijn werkwijze ontvangen?
Neem gerust vrijblijvend contact op, dan informeer ik jullie graag!

Scroll naar boven